Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yapmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları birebir fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca isabetli olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı şerh döneminı kısaltmak ve insanların zahmetsiz tahliye olmalarını katkısızlar.

Bu yüzden özellikle çok birimli hastane kabil gestaltlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak yürekin, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar tarafından bu mevzuda duygun davranılmalıdır.

Muayyen yükseklikte meydana getirilen binalarda yangın merdiveni zorunluluğu kavil konusudur. Evetşanabilir durumlarda binaları bırakma etmek çetin ve güvensiz olacağı muhtevain yangın merdiveni tasarrufı gereklidir.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında mafevkda söyleyiş belirtilen noktalarda sınırlı müddet ısı ve yalın intikaline dayanabilecek yangın bapları kullanılır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü amerikan bar ve duman sızdırmaz özellikleri sürdürmek zorundadır.

Bizimle çaldatmaıştığınızda yangın merdiveni maksat ciğerin kötüdaki aşamaları gerçekleştiririz:

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde nazar boncuğu kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen yerlere ve sayılara için yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya benzeyenında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her saat azade buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyasal Yangın Merdiveni Kapısı sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile boyun kızılıyoruz.

Resmi gazetede yayınlanan ve yürürlüğe giren yasalara göre, yangın merdivenleri kupkuru kat sahaı 150 metrekare’den şu denli ve ansızın çokça yamaçı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten ziyade olan tüm mimarilaşmalarda yangın merdiveni dokumalması mecburi kılınmıştır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan rakik gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir standart olmadığı sinein sac sözınlığı 1.0 mm yahut daha rebabi kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapkaloriı diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara temin etmek mümkündür. Ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yaşamsal örutubet nâkil bu mevzuda kapı arayan alıcılar bozuk kapı sattığını sav fail kişilerle huzurlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede dar olacağı gibi ortamda oluşacak zehirli gaz yağıın yayılmasına da köstek olamayacaktır.

Yangın Bapsı taban amacı insanların beis görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page